Vi vil ha et grønnere Norge

Med en litt grønnere og mer miljøvennlig tankegang, og med et fokus på fellesskap og trygg handel og bytting, åpnes dørene her igjen. Buy24 gir deg Norges litt grønnere markedsplass, med alt du kan ønske deg og litt mer. Vi er åpne 24 timer i døgnet, hele året, og er alltid fullastet med supre kupp – både nye og brukte! Utforsk Markedsplassen for å finne ut hvilke tilbud og kupp du kan få unnagjort, enten du leter etter en sommerkjole eller en modellbil til voksensamlingen din.

Hvis du er på jakt etter noe innenfor motor, som bil, båt eller motorsykler, finnes det et godt utvalg brukte og kvalitetssikre kjøretøy, samt gjenstander som trenger litt oppussing eller kan bli brukt i dele-prosjekt.

Du kan også søke etter ferieturer, flybilletter, ferieboliger og pakkereiser for å kose deg litt ekstra, eller hoppe på et siste-liten tilbud for å komme deg ut i verden. Kun fantasien setter grenser for hvor du setter kursen for din neste eventyrlige reise eller avslappende ferie. Se. Opplev. Nyt. Lev. Gjør det en gang til.

Dersom du er nytenkende og innovativ, anbefaler vi Byttehandel. Her kan du delta på spennende byttehandel, slik at du kan finne nye nytt du har lyst på – ved å bytte ut det du ikke har bruk for lenger. Husk å notere deg hvor mange kilo CO2 du sparer ved å kjøpe brukt eller i bytteform. Miljøvennlighet er både trendy og et bra initiativ for å gjøre små forskjeller i verden.

Husk at vi er med på å endre verden, hver eneste dag. Gjør din innsats merkbar, og tenk miljø.