Reise og ferie

Flybilletter

Airline ticketsBillige flybilletter til hele verden! Eksotiske reisemål er ikke like langt unna lengre, og weekendturen til Paris, Barcelona eller London er mye rimeligere enn før – spesielt når man har god oversikt. Finn din neste flyreise og gjør klar starten på en ny ferie eller besøk til venner og kjente!

Feriehus, leiligheter og boliger

Å leie ferieleiligheter gjennom privatpersoner er det mest moderne å gjøre; sett sammen din egen reise, bo lokalt og opplev ting du vanligvis ikke gjør når du ligger foran hotellet og blir servert drinker. Ta tak i din egen ferie, og ha nøkkelordet opplevelser som sentrum i reisen din – er det ikke det vi ønsker når vi drar til eksotiske eller nye reisemål? Ved å booke oppholdet i en privat bolig eller leilighet kommer man litt utav komfortsonen sin, på samme tid som man får beholde følelsen av et hjem. Finn din feriebolig for å starte opplevelsene her!

Pakkereiser

Enten man skal avgårde på en romantisk, avslappende ferie eller samle hele familien for å komme seg litt unna hverdagens stress og mas, er pakkereiser midt i blinken. Tenk minst mulig på en eneste bekymring, og nyt øyeblikkene du sent kommer til å glemme. Både fly og hotell er tatt hånd om; alt du behøver er en koffert og en smule reiselyst. For de som absolutt vil feriere til det ultimate, er all-inclusive alltid et godt valg, ettersom man blir oppvartet med god mat og god drikke rett ved bassengkanten….. Ah, livet er skjønt.

Siste-liten tilbud

Hva med en hopp-på tur til varmere strøk, eller en spontanferie til en norsk by? Siste-liten tilbud er som skapt for deg med en klype spontanitet og eventyrlyst. Hvis kofferten er klar, så kan du vel forestille deg å våkne opp til en sandstrand i et eksotisk land i morgen? Alt du må gjøre, er å velge den turen du er interessert i!