Noen kjendisers utrolige handlevaner

Det finnes mange historier om kjendisers mer eller mindre utrolige handlevaner, med innkjøp som vi vanlige bare kan drømme om. Jeg vil gjerne tenke at jeg er flink til å begrense meg når jeg shopper, men det er vanskelig å garantere at jeg ikke hadde gjort det samme hvis jeg plutselig var utrolig rik.

Likevel må det være greit å si at noen av innkjøpene jeg skal fortelle om nå faktisk er litt over grensen, men det kan jo være morsomt likevel.

Miley Cyrus kjøper en bil – til sine hunder

Nå er kanskje ikke Miley Cyrus alene om å bruke enorme summer på husdyrene sine, og det finnes flere historier om hunder og katter som lever i luksus sammen med sine formuende eiere. Angivelig skal Miley ha kjøpt en Range Rover Sport til sine hunder Happy, Bean, Floyd, Mary Jane og Penny Lane. Prisen var rundt en million norske kroner, så hundene bør kunne reise med stil.

Lady Gaga og spøkelsedetektoren

Lady Gaga skal ha kjøpt en detektor som fanger opp stråling fra spøkelser, prisen var fornuftige 47 000 dollar. Dette kommer i tillegg til det hun har benyttet på ulike eksperter på det paranormale. Hvem dette spøkelset egentlig er? Han skal ifølge kilder hete Ryan.

Kanye West kjøper toaletter av gull

Kanye West er ikke kjent for måtehold, og det er helt klart at han foretrekker eksklusive materialer og gull. Samtidig er spørsmålet om ikke grensen for hva som er akseptabelt går ganske lenge før du kjøper en toalett av gull. Kanye har dessuten kjøpt fire stykker, totalt kostet toalettene 750 000 dollar. Det er mer enn hva de fleste andre bruker på et helt hus.

Katie Holmes kjøper en barneveske, men er den dyr?

Katie Holmes kjøpte en håndveske til sin datter Suri Cruise når hun var tre år, men ikke hvilken som helst veske. Merket Salvatore Ferragamo tilsier at den ikke var gratis, den skal angivelig ha koster 850 dollar. Det er selvfølgelig en helt hinsides sum å bruke på en veske til en treåring, men samtidig er det ikke samme kategori som for eksempel Kanyes gulltoaletter. En veske i denne prisklassen er det kanskje ikke mange treåringer i Norge som har, men allerede på ungdomsskolen vil du sannsynligvis finne noen.

Daniel Radcliffe sover godt

Daniel Radcliffe har ingen problemer med penger, etter suksess med både Harry Potter og andre filmroller. Derfor er det kanskje ikke så rart at han angivelig brukte 17 000 dollar på en madrass. Selv for en spesiallaget madrass fra merket Savoir er det en enorm sum, men det finnes å andre siden mange verre ting å bruke penger på. Å få en god natts søvn er noe mange andre burde bruke mer penger på.

Johnny Depp nyter livet med vin

Det er kanskje ikke så overraskende at den eksentriske Johnny Depp bruker pengene sine på opplevelser, mat og vin. I følge kilder i forbindelse med en rettssak skal han bruke så mye som 30 000 dollar hver måned bare på vin. Vi får virkelig håpe at det er kvaliteten som trekker summen opp her, ellers har Depp et seriøst alkoholproblem.

Victoria Beckham kjøper en upraktisk telefon

En av de vanlige fargene du kan velge mellom når du kjøper en iPhone er rosegull. Samtidig er det selvfølgelig som bare må ta kombinasjonen av gull og mobiltelefoner et steg lenger. Victoria Beckham kjøpte en iPhone dekket med solid 24 karat gull, prisen var rundt 33 000 dollar. Samtidig er det kanskje enda verre at mobiltelefonen faktisk var dekket med hele 150 gram gull. Det gjør den ikke bare veldig dyr, men dessuten skikkelig tung og upraktisk.