Den Grønne Bloggen

Green BlogVi ønsker å opplyse en ny generasjon om en nytenkende, økonomisk og miljøbevisst livsstil og holdning, slik at den flotte verden vi lever i får muligheten til å glede seg like mye over oss, som vi gjør av den. Ved å sirkulere det vi allerede har, ved å resirkulere det vi absolutt må kaste, og kanskje lære oss litt mer om upcycling, kan vi spare miljøet for tusenvis av kilo med CO2 hvert år. Er det på tide at du tar tak i fotsporene du etterlater på jorden, eller er du allerede en engasjert strømsparende hipster? Her finnes informasjon og inspirasjon for de som ønsker et grønnere hjem og en bærekraftig framtid. Den Grønne Bloggen tar for seg fakta, situasjoner rundt om i verden, og kan tipse om bærekraftighet, positiv utvikling og grønne engasjementer jevnlig.

Bli kreativ med egne upcycling-prosjekter, eller sett opp en liste over de små endringene du og din familie kan utføre for å spare strøm (og penger), slik at miljøet også spares litt ekstra. Mange tror man må gi slipp på mange goder og livsgleder for å være miljøvennlig, men det er faktisk ganske så motsatt – hvis man tenker litt mer miljøvennlig er man både kreativ og smart. For noen år siden var kanskje det å investere i en sparedusj et litt større offer enn i dag; nå finnes enkle dusjhoder man kan sette på sin egen behagelige dusj, og i løpet av det første året har man allerede tjent inn nesten tusen kroner, inkludert prisen av dusjhodet som nå har spart deg en god slant – og miljøet.

Den Grønne Bloggen er et sted for de som vil være med på å gjøre fremtiden litt sikrere, og mye renere og flottere. La oss stå sammen, og dele kunnskapen som er her!

Kategorier

Hus, hage og hjem

Økonomi og sparing

Miljø og klima

Mat og helse

En grønnere verden

Upcycling-prosjekter