Byttehandel for de nytenkende

Før penger var utviklet, levde mennesker av å bytte gjenstander eller mat de hadde, for å kunne få fatt på det de var på utkikk etter. Mye senere kom vi over de alternative 60- og 70-årene, som igjen skapte en kultur rundt å leve uten penger, og heller bytte til seg goder de trengte. Den kulturen la igjen en ting fra livsstilen de utøvde; en omtanke for naturen. Etter å leve i det moderne tjueførste århundret med forurensning og klimakriser, er det viktig å ta vare på naturen, tenke miljø og ta litt grønnere valg. Det å bytte til seg ting er både miljøvennlig og økonomisk, så hvorfor ikke bli en del av en nytenkende generasjon?

greener lifestyleMed miljøbevissthet og en grønnere livsstil over hele landet, har også bytteboder og lignende begynt å ta form. Konseptet er veldig lurt for de med mange ting som har samlet seg opp gjennom årene, eller de som ønsker å spare miljøet når de oppgraderer hjemmet eller bytter ut en sofa. Og det beste av alt; det er mye penger å spare, spesielt for nyetablerte eller store familier. Du er ikke alene om å ville selge lampen din for å kjøpe en ny, så hvorfor ikke bytte den med noen som syns at lampen din passer inn i stuen hos dem? Eller kanskje bytte lampen din mot et nytt service?

Noen skifter interiør og klær nesten like ofte som andre skifter sokker, men det trenger absolutt ikke å koste noe som helst. Byttehandel er noe man nesten burde ha lov å bli litt hekta på, uten å skade hverken økonomi eller miljø – og man kan finne så mye stilig!

Med vårt byttesystem laster du opp produktene du ønsker å få unna, og vi gir deg poeng for hver gjenstand. Deretter kan du fritt søke blant andres byttevarer, og bytte inn varene mot poengene dine. Kos deg på en miljøvennlig skattejakt!